Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara
Abdi ipekci Cad. Maltepe Apt. No:44 D:8 Nisantasi-Istanbul/Turkey

Vaser Liposuction Öncesi Nelere Dikkat Edilmeli?

vaserlipos

Vaser Liposuction Anestezi;

Vücudun belirli yerlerindeki fazlalılardan kurtulmak için en güvenli ve en iyi sonuçları veren yöntemlerin başında gelen Vaser Liposuction için sedasyon ya da genel anestezi kullanılmaktadır. Bu nedenle ameliyat öncesi diğer ameliyatlardaki kurallara uymak gerekmektedir. Vaser liposuction ameliyatlarında işlemden bir hafta önce kan sulandırıcı ilaçların kullanımı kesilir. Yeşil çay, ginko biloba ve  E vitamini gibi bitkisel destek ürünleri kullanılıyorsa bırakılmalıdır. Ameliyat öncesi alkol kullanımı kısıtlanmalıdır. Vaser liposuction uygulanacak bölgenin tıraşlanması ya da özel bir temizliği gerekmemektedir.

Vaser Liposuction Anestezi Öncesi;

işlemde kullanılacak anestezi nedeniyle diğer ameliyatlarda da olduğu gibi altı saatlik açlık gerekmektedir. Sabah olacak işlemler için bir gece öncesinden saat 12 itibari ile yeme ve içme kesilmelidir. Sürekli kullandığınız birtakım ilaçlar var ise doktorun önerisi ile sabah bir yudum su ile alınabilir.

Vaser Liposuction Öncesi;

muayene sırasında hastanende kalıp kalmayacağınız belirlenmektedir. Hastane için rahat giyip çıkaracağınız kıyafetleri tercih etmenizi öneririz. İşlem sonrası diğer tüm ihtiyaçlar hastane personeli ve ekibimiz tarafından karşılanmaktadır.